Donatie

U kunt de Vereniging Vrienden van de Voetveren steunen met een donatie.

Selecteer hieronder het bedrag aan dat u eenmalig wilt doneren. Klik vervolgens op de button Doneer en maak via iDeal of Sepa veilig en vertrouwd uw donatie over. Wij bedanken u hartelijk voor uw steun.

 

Belastingaftrek gift?

Uw eenmalige gift is, omdat wij een “ANBI” goedgekeurde vereniging zijn, mogelijk aftrekbaar. Als al uw giften in een jaar samen meer zijn dan 1% van uw drempelinkomen met een minimum van € 60. Wat u meer hebt gedoneerd dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken. Het drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3, maar zonder uw persoonsgebonden aftrek.

U kunt ook kiezen voor een periodieke gift aan ons, deze is, los van uw inkomen, geheel aftrekbaar als u die met ons vastlegt voor tenminste vijf jaar. Zie https://veerponten.nl/vereniging/anbi/. Daar vindt u ook de link naar de belastingdienst. U betaalt door giften afhankelijk van uw hoogste belastingschijf minder belasting, omdat uw inkomen lager wordt vastgesteld. Als u geen aangifte doet, profiteert u niet van de aftrekbaarheid van giften.

a