Word lid

Wilt u ook dat de veren in de vaart blijven?

Dan verwelkomen wij u graag als lid van de vereniging. U kunt al lid worden voor 5,- euro per jaar (meer mag natuurlijk ook). Vul daarvoor hieronder enkele gegevens in:

 

Bij de betalingsmogelijkheden kunt u kiezen voor Direct betalen via iDeal of Later betalen. Bij ‘Betalen via iDeal’ kunt u direct en veilig via bijvoorbeeld de bankieren-app uw contributie voldoen. Kiest u voor ‘Later betalen’, kan leest u hoe uw contributie kunt overmaken.

LET OP : U bent pas lid als u het geld heeft overgemaakt op onze rekening bij de Triodos-bank,
IBAN NL39 TRIO 0379 6423 01 ten name van de Vereniging Vrienden van de Voetveren, onder vermelding van ‘nieuw lid’. U ontvangt geen acceptgirokaart of betalingsherinnering; het initiatief tot betalen ligt bij uzelf.

Voor leden uit het buitenland zijn ook de volgende gegevens van belang:
IBAN: NL39 TRIO 0379 6423 01
BIC: TRIONL2U

Donatie

U kunt ons ook blij maken met donatie, waarmee u het werk van onze vereniging ondersteunt. We stellen deze waardering zeer op prijs. Zie www.veerponten.nl/donatie

 

ANBI-status

Omdat de Vereniging Vrienden van de Voetveren door de Belastingdienst is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunt u uw bijdrage aan de vereniging als gift aftrekken voor uw inkomstenbelasting.

Wilt u de ANBI-status controleren bij de Belastingdienst, ga dan naar www.belastingdienst.nl.

  • Vul daar in bij instelling ‘Voetveren’ (dus zonder het woord ‘Vereniging van’ ervoor)
  • Vul daar in bij Vestigingsplaats : ‘Amsterdam’.
  • Klik op ‘Zoek’

Hiernaast vindt u een afdruk van de website van de Belastingdienst.

Informatie en ledenvergadering

U ontvangt u per informatie over de activiteiten van de vereniging via het ledenbulletin per mail. Op uw verzoek kunt u de ALV stukken per post ontvangen. Als lid kunt u meebesluiten op de ledenvergaderingen die in het voorjaar (eind april of begin mei) en najaar (oktober/november) worden gehouden. De locatie is steeds wisselend, maar bijna altijd in de nabijheid van een veerpontje, zodat de vergadering gecombineerd kan worden met een bezoek aan één of meer pontjes. Ook kunt u zich aanmelden (lid of niet) voor de nieuwsbrief, zie https://veerponten.nl/nieuwsbrieven/ met het algemene neiuws over en rond de ponten en pontjes.

Ook iets voor u ?

U kunt zelf ook meedoen aan ons werk, graag zelfs. We zijn een vrijwilligers organisatie van pontgebruikers en pontvrijwilligers. Als u lid wordt, dan draagt zowel uw lidmaatschap symbolisch (meer leden, meer invloed), als uw financiële bijdrage in materiële zin bij aan het voortbestaan van voetveren in Nederland. Als u actief wordt kunnen we nog beter werken aan meer, nog prettiger, duurzame en breed toegankelijke pontjes.

Neem gerust contact op om u aan te melden of om nog wat meer te vragen.