Lidmaatschap

Wilt u ook dat de veren in de vaart blijven?

Word dan lid van de vereniging. Dat kan al voor 5,- euro per jaar (meer mag natuurlijk ook). U kunt lid worden door hieronder enkele gegevens in te vullen:

Lidmaatschap

  • (alleen invullen indien buiten Nederland)

LET OP : U bent pas lid als u het geld heeft overgemaakt op onze rekening bij de ING-Bank “NL20 INGB 0009 6460 19 ten name van de Vereniging Vrienden van de Voetveren, onder vermelding van ‘nieuw lid’. U ontvangt geen acceptgirokaart of betalingsherinnering; het initiatief tot betalen ligt bij uzelf.

(let op: het bankrekeningnummer is een ander nummer dan het nummer waarop u artikelen kunt bestellen)

Voor leden uit het buitenland zijn ook de volgende gegevens van belang :
IBAN: NL20 INGB 0009 6460 19
BIC: INGBNL2A

ANBI-status

Omdat de Vereniging Vrienden van de Voetveren door de Belastingdienst is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunt u uw bijdrage aan de vereniging als gift aftrekken voor uw inkomstenbelasting.

Wilt u de ANBI-status controleren bij de Belastingdienst, ga dan naar www.belastingdienst.nl.

  • Vul daar in bij instelling ‘Voetveren’ (dus zonder het woord ‘Vereniging van’ ervoor)
  • Vul daar in bij Vestigingsplaats : ‘Macharen’.
  • Klik op ‘Zoek’

Hiernaast vindt u een afdruk van de website van de Belastingdienst.

Informatie en ledenvergadering

Eenmaal per jaar ontvangt u per post informatie over de activiteiten van de vereniging en kunt u zich aanmelden voor de ledenvergadering die ergens in het voorjaar (eind april of begin mei) wordt gehouden. De lokatie is ieder jaar wisselend, maar altijd in de nabijheid van een veerpontje, zodat de vergadering gecombineerd kan worden met een bezoek aan één of meer pontjes.

Ook iets voor u ?

U kunt zelf ook meedoen. Als u lid wordt, dan draagt zowel uw lidmaatschap symbolisch, als uw financiële bijdrage in materiële zin bij aan het voortbestaan van voetveren in Nederland.

Neem gerust contact op om u aan te melden of om nog wat meer te vragen.