Word Vriend of Vriendin

Wilt u ook dat de veren in de vaart blijven en met de tijd kunnen meegaan?

Dan verwelkomen wij u graag als nieuwe Vriend(in) en daarmee lid van de vereniging. Hoe meer leden, hoe groter onze invloed en slagkracht. U kunt al lid worden voor 5,- euro per jaar.

Vul om Vriend(in) te worden hieronder enkele gegevens in, vooral ook uw e-mailadres.

Bij de betalingsmogelijkheden kunt u kiezen voor Direct betalen via iDeal of Later betalen. Bij ‘Betalen via iDeal’ kunt u direct en veilig via bijvoorbeeld de bankieren-app uw contributie voldoen op onze rekening bij de Triodos-bank, IBAN NL39 TRIO 0379 6423 01 ten name van de Vereniging Vrienden van de Veerponten, onder vermelding van ‘nieuw lid’ .

Kiest u voor ‘Later betalen’, dan leest u hoe uw contributie kunt overmaken. LET OP : u bent pas lid als u het geld heeft overgemaakt . U ontvangt geen acceptgirokaart of betalingsherinnering; het initiatief tot betalen ligt bij uzelf.

Voor Vrienden en Vriendinnen uit het buitenland zijn ook de volgende gegevens van belang:
IBAN: NL39 TRIO 0379 6423 01
BIC: TRIONL2U

Extra bijdrage?

U bent al Vriend(in) voor 5,- euro per jaar, maar meer mag natuurlijk ook. De gemiddelde bijdrage is nu €15. Als u meer kunt missen, helpt u ons onze inzet te versterken. U kunt ook een extra bijdrage doen via een donatie.

E-mailadres

We communiceren met onze leden in verband met portokosten het liefst via e-mail. Het ledenbulletin met informatie over onze activiteiten verzenden we alleen per e-mail. Vandaar ook dat we om uw e-mailadres vragen.

Op uw verzoek kunt u zo nodig de stukken voor de Algemene Ledenvergadering per post ontvangen. Als Vriend(in) en lid kunt u meebesluiten op de ledenvergaderingen die in het voorjaar (april/mei) en najaar (oktober/november) worden gehouden. De locatie is steeds wisselend, maar bijna altijd in de buurt van een veerpont(je), zodat de vergadering gecombineerd kan worden met een bezoek aan één of meer pontjes.

Ook kunt u zich, naast het Vriend(in)en bulletin met het verenigingsnieuws, aanmelden (lid of niet) voor de nieuwsbrief, zie https://veerponten.nl/nieuwsbrieven met het algemene nieuws over veren in Nederland.

Zelf bijdragen

U kunt zich natuurlijk ook zelf inzetten voor behoud en versterken van ponten! Meedenken is mooi, meedoen nog mooier.

Meedoen aan ons werk, graag! We zijn een vrijwilligersorganisatie van pontgebruikers en -vrijwilligers. Meer Vriend(in)en is al prachtig en als u ook nog actief wordt, kunnen we nog beter werken aan een beter en breder aanbod van onder meer fiets- en voetveren in Nederland.

Op dit moment zetten we ons in voor vele ponten (Zie  tabblad Actie onder Nieuws), bouwen we aan een netwerken, versterken we de website voor vaarinformatie van veren en ledencommunicatie. We willen de samenwerking in de Veerpontencoalitie (zie “Over ons“) versterken en verbreden waarbij we met namen denken aan Rover. Voor de kaart denken we aan de samenwerking met de veerpontexploitanten en de overheden die geïnteresseerd zijn in onze kaart.

Wilt u weten wat u kunt doen of heeft u ook ideeën? Neem gerust contact op.