Brainstormbijeenkomst Vereniging Vrienden van de Veerponten zaterdag 12 september in Utrecht

We hebben onlangs een enquête gehouden onder onze leden en andere betrokkenen over de vereniging en het toekomstig beleid van de vereniging. Het bestuur heeft alle reacties geïnventariseerd. De uitkomsten willen in de vorm van een brainstorm vertalen in een voorstel aan de algemene vergadering over de ambities van de vereniging.

Onze brainstorm is op

12 september van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in

de Hofzaal van de Hofclub in Utrecht (bereikbaarheid zie onderaan).

We verwachten met 30, maximaal 40 mensen te zijn in een goed geventileerde (90% verse lucht) en ruime zaal waar we door een ruime opstelling voldoende afstand kunnen houden. Koffie, thee, water met versnapering zijn aanwezig in de zaal. We werken zo dat we ons in de zaal weinig hoeven te verplaatsen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom door de dagvoorzitter, kennismaking, programma en uitleg smartphone stemming
  • Korte inleiding van de voorzitter over de bedoeling van de dag en wat we met de resultaten doen, ook in aanloop naar de algemene ledenvergadering op zaterdag 3 oktober
  • Presentatie highlights enquête

Vervolgens

  • 6 blokken van 15 minuten over 3 stellingen per thema, eerst stemmen we snel en pakken dan het thema steeds in drie groepen van 10-13 mensen o.l.v. een groepsvoorzitter op.

Halverwege de middag houden we een pauze van 15 minuten.

We gaan vlot over de stellingen stemmen met behulp van uw smartphone, of als dat niet lukt met hand opsteken.

We hopen dat u de 12e in Utrecht komt meedoen!

Opgeven

U kunt u opgeven per mail door een mailtje dat u komt aan info@veerponten.nl, graag met naam en telefoonnummer. Mocht u toch nog verhinderd zijn dan ook graag een afzegging per mail ook via info@veerponten.nl

Met vriendelijke groet, namens het bestuur

Eef Meijerman, voorzitter

 

Bereikbaarheid Hofclub Utrecht

De Hofclub Utrecht is gevestigd aan de Niels Bohrweg 121 te Utrecht, gelegen nabij de A2 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De buslijnen 38 en 48 stoppen op 300 meter afstand van de locatie.

Parkeren

U kunt vrij parkeren op het terrein, op de openbare weg bij BigLine, Ambachtsweg 2 of UW Metaal, Maarssenbroeksedijk 7 (2 min lopen). Voor mindervalide bezoekers kunnen wij een speciale parkeerplek reserveren.

Parkeervoorzieningen Hofclub UtrechtEen plattegrond met alle parkeermogelijkheden.